top of page
LinkedIn_Profiel_Afbeelding_MirjamVanRee (1).jpg

Trainer-en Teamcoaching

'Haal meer uit jezelf en anderen"

Trainen is niet voordoen of vertellen hoe iets moet, maar trainen is vooral oefenen en leren van en met elkaar. Bij het trainen en/of coachen gaan we aan de slag met veranderbegeleiding. Je traint  voor nu, maar vooral voor wat er komen gaat.

Merel en Mirjam_edited.jpg

Merel en Mirjam

Merel van Veenendaal en ik geven samen teamtrainingen. Vanuit professie en passie verzorgen we teamtrainingen op maat. Vanuit onze brede ervaring en deskundigheid zijn we goed in staat om in te spelen op de behoeftes die er liggen.

Training op maat

Wij geven trainingen altijd op maat. Er kunnen specifieke thema's gekozen worden, maar we gaan eerst met de opdrachtgever op zoek naar de vraag achter de vraag. We komen daarmee bij de bedoeling. In samenspraak gaan we daar met enthousiasme mee aan de slag.

Teamcoaching Mirjam van Ree
Interim-directeur Mirjam van Ree

Thema's

Voor trainingen is er vaak ook behoefte aan specifieke onderwerpen. Te denken valt dan aan:

Teamcultuur verbeteren - Talent en Kwaliteiten inzetten - IKC vorming - Van werkdruk naar werkgeluk - Pak de autonomie - Persoonlijk Leiderschap - Verandermanagement - Visie en koers bepalen - Tactvol communiceren - Reflectief luisteren - Feedback geven en ontvangen - Omgaan grensoverschrijdend gedrag - Omgaan weerstand - Slechtnieuwsgesprekken voeren - Effectief samenwerken .

bottom of page