top of page
Mirjam van Ree

Over mij

Mijn loopbaan is begonnen in het basisonderwijs, ik was een heel enthousiaste juf. Ik heb altijd verschillende taken en rollen gehad binnen het basisonderwijs, want ik wilde altijd graag breed betrokken zijn.

 

In 2010 werd ik directeur van een leuke basisschool in Uden. Vervolgens is de school getransformeerd naar een volwaardig Integraal Kindcentrum (IKC). In de tussentijd deed ik er ook een interim-klus in het Speciaal Basisonderwijs (SBAO) bij, iets wat me goed af ging en waar ik ook heel enthousiast van werd.

Vervolgens werd ik meerscholen directeur van twee Integrale Kindcentra in Uden en Odiliapeel. Ook mocht ik binnen de stichting startende directeuren coachen, weer een leuke uitdaging erbij.

 

Ik heb altijd met heel veel plezier en passie gewerkt, maar wilde toch graag wat meer uitdaging. Het mocht voor mij wel wat spannender worden. Ik vind het namelijk leuk om complexe uitdagingen aan te gaan. Uitdagingen die vragen om LEF. Dit is de reden waarom ik interim-directeur ben geworden. 

 

Toen ik op een studiedag een trainer had ingehuurd en hem bezig zag, dacht ik: “Dat wil ik ook". Ik ben de opleiding gaan volgen en sta in de startblokken om te gaan starten samen met Merel.

En verder.

Ik ben getrouwd met Petja Verweij en ik ben de trotse moeder van Lotte en Jop en ook van mijn bonusdochter Fiene. Zij zorgen er mede voor dat ik mijn werk met veel passie kan uitoefenen. Daar ben ik ze heel dankbaar voor!

Dus! Heb je LEF nodig? Nodig mij gerust uit. Ik heb er super veel zin in!

Mirjam van Ree

"Mijn grote drijfveer is het goede voor de kinderen doen, ook in de ogen van de kinderen'.

Mirjam van Ree
bottom of page